Ciutat

Més d’una quarantena de casals d’estiu a Sabadell, amb 3.450 places: consulta les propostes

casal estiu sabadell

La ciutat posarà en marxa més d’un centenar d’activitats per viure l’estiu

L’estiu ja emergeix a l’horitzó i amb ell apareix el clàssic maldecap de les famílies amb infants i adolescents que inicien el període de vacances escolars. En aquest escenari, l’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa un any més el portal web Viu l’Estiu, on es poden consultar el conjunt d’activitats d’estiu des de diferents àmbits –lleure, esportiu, cultural– adreçades a infants, joves i persones adultes de la ciutat. Amb aquest propòsit el portal agrupa a través d’una finestreta única dades de diferents agents, activitats i disciplines.

Activitats del Viu l’Estiu a Sabadell | Ajuntament

El portal recull actualment més d’un centenar d’activitats però s’anirà posant al dia periòdicament incorporant la nova oferta que es vagi produint en les pròximes setmanes. Així, casals, cursets i tallers, campus esportius o propostes culturals ompliran l’agenda. Enguany, l’espai web oferirà millores en el cercador, amb un per tipologia de col·lectiu a qui va dirigida l’activitat i un altre territorial, que incorpora els diferents districtes de la ciutat.

Pel que fa als casals d’estiu organitzats per les entitats de lleure de la ciutat, aquest any se n’ofereixen més d’una quarantena, amb 3.450 places. Aquestes activitats disposaran d’una subvenció municipal de 102.350 euros. Es tracta d’una aportació extraordinària per a l’organització d’aquestes activitats i també per a la participació en elles d’infants amb necessitats educatives especials.

Comentaris
To Top