Ciutat

El Partit Popular ajudarà a la reinserció laboral al col·lectiu +50

Santos, en una imatge d'arxiu / A. TORRES

Una de les polítiques en l’àmbit ocupacional del Partit Popular serà ajudar al col·lectiu major de cinquanta anys per ajudar-los a la reinserció laboral. Aquest dijous, la candidata dels populars a Sabadell, Cuca Santos, ha anunciat el certamen impacte 50, seguint la mateixa línia empresa amb els joves, amb l’impacte jove, perquè assegura que “són els grans oblidats de les polítiques dels partits d’esquerra”.

“Els majors de cinquanta anys tenim un valor, que és l’experiència, i quan ens quedem sense feina és molt difícil la reinserció laboral. És per això que crearem aquest certamen per als majors de cinquanta anys que vulguin obrir un negoci i els falti aquesta finançament”, ha assegurat Santos. La millor proposta serà premiada amb un premi en metàl·lic, encara pendent de conèixer la quantitat.

Paral·lelament, aquest diumenge a la tarda, el president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, visitarà la ciutat per donar suport a Cuca Santos, en una trobada al carrer de Gràcia amb el teixit associatiu i comercial sabadellenc.

Comentaris
To Top