Ciutat

Sondeig eleccions: PSC i ERC, les dues forces més votades a Sabadell

La façana de l’Ajuntament, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

El PSC tornaria a guanyar les eleccions si se celebressin avui, després d’obtenir 10 regidors, els mateixos que té avui dia, i ERC podria governar si sumés les forces d’esquerra o un govern independentista. Això és el que se n’extreu d’una enquesta d’Opinòmetre encarregada per ERC avançada per iSabadell.

Aquest sondeig electoral és la segona onada de l’enquesta que dues setmanes enrere va avançar el Diari de Sabadell, on s’apuntava a una nova victòria del PSC, que mantindria nombre de regidors (10) amb un 32,7% dels vots (+2,7 punts percentuals). ERC li seguiria de prop, amb vuit regidors, un més que ara. Els republicans es quedarien amb un 24,1% dels suports, amb una pujada de quatre punts percentuals.

En aquesta segona onada de l’enquesta, la principal diferència rau en el fet que ERC guanyaria un regidor, mentre que el PP passaria de dos a un regidor. Així doncs, i segons aquestes darreres enquestes, de 600 trucades telefòniques realitzades entre el 27 d’abril i 5 de maig, ERC podria formar un govern independentista (9 ERC, 3 Crida i 2 Junts) o bé amb les esquerres (9 ERC, 3 Crida i 2 Sabadell En Comú Podem).

Sondeig eleccions municipals: una enquesta d’ERC col•loca PSC i ERC al capdavant de la cursa electoral

Comentaris
To Top