Diners

Hannun vendrà a través de Leroy Merlin

D’esquerra a dreta, Joan Álvarez i Maurici Badia, fundadors i socis de Hannun / CEDIDA

L’empresa  de mobles  i articles de decoració, ubicada al polígon del Pla de la Bruguera, a Castellar del Vallès ha reforçat la seva presència en el mercat francès, on a partir d’ara vendrà els seus productes a través de Leroy Merlin, seguint l’aposta de vendes a través de mercat web. “Ens ofereixen una oportunitat única per arribar a una audiència global de manera més eficient, augmentar l’exposició de la nostra marca i fer arribar els nostres mobles a més llars”; explica el CEO de Hannun, Joan Álvarez, empresa que l’any passat va tancar l’exercici amb un total de 6,3 milions  d’euros en vendes.

L’acord amb la multinacional francesa també inclou la venda en el mercat espanyol, que també permetrà ampliar la seva presència després de tancar recentment acords amb Miravia, Maisons du Monde (Espanya, França i Itàlia); La Redoute (França); i Amazon (Espanya, França, Itàlia i Alemanya). “En utilitzar els marketplaces com a plataformes per vendre els nostres productes, podem aprofitar la infraestructura i la base de clients ja existents en aquests llocs web. Expandim la nostra presència internacional de manera més eficient i amb menys cost”, analitza Álvarez.

La porta d’entrada

Fora del mercat nacional –un 30% de les vendes totals–, l’empresa exporta a països com França i Alemanya. El país francès és el territori que representa un percentatge més alt de vendes (20%) mentre que el país germànic representa un 10%. “França és el nostre mercat principal. Malgrat això, també estem treballant en l’expansió de la nostra presència en altres mercats web a diferents països europeus”, afegeix Álvarez. En el darrer trimestre del passat 2022, l’empresa va facturar 1,7 milions d’euros a través del comerç electrònic i mercat web, dels quals prop de 800.000 euros van venir del mercat internacional.

Comentaris
To Top