Ciutat

Andi Sabadell celebra la 6a edició del Tot Moda

desfilada andi down
Imatge de la desfilada / Cedida

L’Antic Mercat de Sant Joan ha acollit aquest cap de setmana l’outlet solidari d’Andi Sabadell. Una iniciativa que l’entitat ha organitzat per consolidar els projectes de l’entitat com els de vida independent i inserció laboral. També perquè els usuaris de l’entitat puguin portar una vida el màxim de normalitzada en tots els àmbits de la societat.

Així doncs, a l’espai s’hi ha pogut trobar primeres marques de roba, complements i calçat d’infants, dona i home. Un dels actes més especials, però, ha estat la Desfilada inclusiva d’Andi Down. Una tradicional mostra de moda inclusiva de primavera i estiu, protagonitzada per una vintena de joves i adults amb la síndrome de Down i d’altres discapacitats intel·lectuals.

desfilada andi down

La cita és un moment molt especial pels joves i les seves famílies / Cedida

“Fem una convocatòria oberta a tots els qui vulguin participar. Una setmana abans venen i ho preparem entre tots”, ha explicat Dolors Pallars, presidenta d’Andi. Pels joves és tota una experiència: “Per ells és una festa, fins i tot el més tímid s’esforça a sortir. Ho senten com la seva oportunitat de lluir i n’estan molt contents”, ha afegit.

Com bé ha explicat Pallars el públic que els visita és constant. Des de l’entitat esperen obtenir uns 3000 € amb les vendes del cap de setmana. Uns beneficis que encara podrien ser majors, ja que es podrà continuar comprant a l’espai Punt Solidari i demanant informació a la seu que l’entitat té al carrer República.

Comentaris
To Top