Ciutat

La festa major arriba al barri de Nostra Llar

fm nostra llar
La paella popular ha aplegat unes 130 persones / Cedida

Els carrers de la Nostra Llar de Sant Oleguer s’han omplert d’activitats per celebrar la festa major del barri. Durant aquest últim cap de setmana de maig l’Associació de Veïns ha organitzat diferents activitats per petits i grans. Entre elles han destacat la gimcana infantil, la botifarrada, la xocolatada i el dinar popular de paella.

Unes jornades que s’han vist afectades el divendres per la pluja. “Havíem preparat un programa molt ambiciós, sobretot amb moltes actuacions de música, però amb la pluja vam haver de suspendre”, ha explicat Josep Lluís, secretari de la junta de l’AV. Situació que els va portar a celebrar el pregó el mateix dissabte. La resta de dies, per sort, la festa es va celebrar sense cap impediment climàtic.

fm nostra llar

Els més menuts han pres els carrers del barri per fer seva la festa / Cedida

“La gent ha estat molt pendent del cel fins a última hora, però finalment han vingut i tot està sortint prou bé”, ha reblat. Com a novetats d’enguany l’AV ha programat el ‘Festivalet’, amb dos dies de concerts i un got talent protagonitzat per veïns del barri. A més a més, també han celebrat un taller de DJ a càrrec de Dj Natura.

El barri de Nostra Llar és petit, fet que dona un “ambient familiar” com ha explicat Josep Lluís: “Intentem ajuntar la gent del barri de tota la vida, però també busquem que gent d’altres zones vingui per gaudir de la nostra festa”, ha assegurat.

Comentaris
To Top