Ciutat

Jaume Asens, a Sabadell: “En Comú Podem és hereu del llegat de Toni Farrés”

El diputat i alcaldable de Sabadell En Comú Podem, Joan Mena, vol crear un pla de museus i que la part consolidada del Vapor Pissit es converteixi en un nou museu d’història de Sabadell: “Que es parli del passat industrial de Sabadell, del moviment obrer i veïnal i la lluita antifranquista”, ha apuntat el candidat dels comuns, acompanyat del diputat al Congrés dels Diputats, Jaume Asens. Mena vol que l’espai sigui un reconeixement de la memòria històrica dels referents que van lluitat per la democràcia.

De fet, avui ha coincidit l’acte d’entrega de la Memòria d’Identificació de Cipriano Martos, que ha estat entregada al germà del militant antifranquista, Antonioo Martos.  Mena sosté que si això ha estat possible “ha estat gràcies a la Llei de Memòria Històrica“. “Sabadell, amb la indústria tèxtil i després la metal·lúrgica, va esdevenir un referent del moviment obrer i sindical”, exposa el líder muncipal dels comuns.

El President d’Unidas Podemos al Congrés dels Diputats, Jaume Asens, sosté que Sabadell “ha estat un referent de la lluita obrera, veïnal i social i del PSUC, de la mà del Toni Farrés”. Asens també apunta que se senten “hereus” del llegat del PSUC i Toni Farrés. D’altra banda, assegura que en aquestes eleccions “han de ser un dic de contenció a la dreta i extrema dreta”, que ha aprofitat per demanar la unitat dels grups d’esquerres. Ha aprofitat també per demanar el vot per Joan Mena. “Cal decidir entre sociovergència o en Comú Podem”, diu.

Comentaris
To Top