Ciutat

Cuca Santos (PP): “Diumenge recollirem els fruits”

Santos, amb membres del seu equip, aquest divendres a la plaça Còrdova / D.S.

La candidata pel Partit Popular, Cuca Santos, ha tancat la campanya allà on la va començar amb l’encartellada: a la plaça Còrdova, al barri de Can Llong. Santos arriba a les eleccions “il·lusionada”, on espera tornar al consistori. “L’equip està molt motivat, l’acollida als barris ha estat molt bona i estic convençuda que aquest diumenge recollirem els fruits”, ha assegurat.

Santos ha passat la tarda d’aquest divendres repartint roses blaves entre els sabadellencs que s’han volgut acostar al xamfrà de l’avinguda Estrasburg amb plaça de Còrdova. “Cada barri és un món, i no es pot diagnosticar Sabadell com un únic pacient. I aquest és el Sabadell que ens vol dibuixar Marta Farrés”, ha remarcat.

De cara a les eleccions d’aquest diumenge, Santos espera “una alta participació, senyal de salut democràtica” i alhora convèncer els votants que l’any 2019 van fer confiança a Ciutadans: “Han estat molt pendents de nosaltres, especialment a xarxes. És normal que demanem el vot útil, perquè les enquestes ens diuen que serem l’única força que entrarem. Volem recuperar aquests sabadellencs”.

Comentaris
To Top