ESPORTS

El CE Sabadell “B” certifica l’ascens a Superlliga

Moha ha estat un dels protagonistes del partit. / Lluís Franco

Feina enllestida. Fins a l’última jornada ha hagut d’esperar el filial del CE Sabadell per certificar la seva classificació a la Superlliga catalana. Al camp de la Pirinaica i en un festival de gols (2-4), els de Marc Nomen han conclòs la temporada assolint l’objectiu i finalitzant en una meritòria quarta plaça.

Tot i que amb un punt en tenien prou, els arlequinats han volgut solucionar el partit ràpidament des de l’inici. Abans de la mitja hora, gràcies als gols de Moha en una jugada d’estratègia i de José Enrique en una contra, el filial ja guanyava 0 a 2 deixant l’enfrontament molt de cara. Tot i que s’ha refet la ‘piri’ retallant distàncies, just abans del descans, una nova jugada d’estratègia ha servit a Moha per signar el seu doblet, retornant l’avantatge de dos gols al marcador i deixant l’1 a 3 amb el que s’ha arribat a l’entretemps.

A la segona meitat, el gol matiner de Xavi Laborde ha sentenciat l’enfrontament. Amb orgull, la Pirinaica ha maquillat el resultat amb el 2 a 4 definitiu. Tot i les arribades als darrers minuts de l’enfrontament, cap dels dos ha pogut moure el marcador. El conjunt arlequinat certifica, d’aquesta manera, la seva plaça a la Superlliga la propera temporada. Del seu grup, el Rubí, l’Atlètic Lleida i la Guineueta l’acompanyaran en la nova categoria.

Comentaris
To Top