Oci i cultura

ESDi celebra ‘Escape’, una desfilada de moda a la piscina de Can Llong del CN Sabadell

Serà el dijous 8 de juny, a les 21h, amb dissenys inèdits d’alumnat de segon curs de moda

Disseny de l’alumna d’ESDi Inés Borrego, que es presentarà el 8 de juny a la desfilada ESCAPE

L’Escola Superior de Disseny (ESDi) convertirà la piscina exterior de Can Llong del Club Natació Sabadell en una passarel·la de moda. El dijous 8 de juny, a les 21h, s’hi celebrarà una desfilada amb els dissenys inèdits de l’alumnat de segon curs del Grau en Disseny menció Moda, una proposta batejada amb el nom Escape.

La desfilada busca il·lustrar “la necessitat dels individus de submergir-se en la cerca d’un món més amable i harmoniós”, un lloc en què “la realitat es presenta a través de petites dosis de microfelicitat”. Els alumnes hi han treballat buscant metàfores a través de volums, tractant superfícies, colors i formes i resignificant jaquetes mítiques i teixits. Aquesta idea, el concepte Escape, ha estat desenvolupada per ESDi Color Lab, un laboratori de tendències socials i del color, representant d’Espanya al Congrés internacional del color Intercolor.

L’accés a la desfilada és lliure i gratuït, només cal una prèvia inscripció a l’esdeveniment. L’acte compta amb la col·laboració del Club Natació Sabadell, Moritz, l’escola de maquillatge Sole Cester i Utexta tints i acabats.

Comentaris
To Top