ESPORTS

Maria Monllor (OAR Gràcia Sabadell) viu una “gran experiència” amb la Selecció Catalana

Maria Monllor (dorsal número 11) amb la Selecció Catalana / CEDIDA

Notable aportació. La selecció catalana d’handbol, amb la jugadora de l’OAR Gràcia, Maria Monllor a les seves files, va poder treure’s l’espineta de l’any passat conquerint la tercera Copa de les Nacions després d’una patida victòria davant la selecció d’Euskadi (29-28) en la final disputada a Sant Cugat.

A les semifinals, el combinat català no va tenir problemes per desfer-se de Gran Bretanya (48-15). “Vaig gaudir moltíssim a la pista. En aquest partit es van fer moltes rotacions davant un rival nou i sense experiència”, explica la Maria. La final contra l’actual campió, Euskadi, significava una espècie de revenja esportiva. “És una selecció molt forta físicament i amb un joc semblant al nostre. Va ser un partit molt emocionant. Semblava que el teníem ben encarrilat amb 5 gols d’avantatge, però en el tram final vam cometre errades i vam patir per guanyar”, reconeix.

Ara, per la Copa Catalana

La Maria Monllor està molt satisfeta de la seva aportació en aquest duel decisiu. “Hi havia tres pivots a la selecció i vaig jugar 30 minuts, fent tres gols. Ha estat una gran experiència i estic molt agraïda a la confiança del seleccionador, el Gabriel”.

La jugadora de l’OAR, que ja ha anunciat la seva renovació, està completant una gran temporada. Va fregar l’ascens a la Divisió d’Or a Almeria i ara vol posar la cirereta guanyant aquest cap de setmana la Copa Catalana a Sant Joan Despí en l’últim acte competitiu del curs 22/23. L’OAR Gràcia acomiadarà definitivament la temporada amb el clàssic sopar de tota la família verd-i-blanca el dia 17.

Comentaris
To Top