Ciutat

El Centre s’engalana per la seva festa major i el Vermod Fest

La zona Centre-Mercat torna a reviure la seva festa major després d’anys sense fer-ho, aturat per la Covid. El barri té una cita aquest cap de setmana per a celebrar el retorn de l’activitat festiva i cultural i enguany, la Festa Major se centrarà en dos emplaçaments: a la Plaça del Vallès i la Plaça de Les Dones del Tèxtil.

El plat entrant de la festa major va tenir lloc ahir divendres, amb el sopar de festa major i disc mòbil. Però el gruix del programa es concentra dissabte i diumenge, amb propostes molt orientades a la cultura popular, els infants i els joves. Durant tot el cap de setmana hi haurà instal·lada una fira d’artesans. 

Dissabte, les activitats iniciaran a partir de les 10 h, amb Jocs Infantils a càrrec de la Greska. Al migdia hi haurà actuació de Country i a la tarda es preveuen diverses actuacions musicals. L’endemà, diumenge, la Banda Municipal actuarà a la plaça de les Dones del Tèxtil, on també hi haurà a la tarda jocs infantils a càrrec d’Smatsa. 

A les 10h s’ha programat un taller d’skate pels més atrevits, training, taller de Hip-Hop i Zumba. A la tarda, es preveu una actuació de Bollywood, una actuació de l’ Associació Teatre Dansa i al vespre, Havaneres amb el grup Ultra Mar i Rom Cremat. El final de festa tindrà lloc a les 00h.

‘Vermod  Fest’

Dissabte 10 de juny tindrà lloc el Vermod Fest, una proposta que conjuga lleure i cultura. La iniciativa és del programa de Projecte de Turisme, de la mà de Vermodfest. La proposta és música electrònica, vermuts i un entorn modernista als Jardinets de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, d’11 h a 17 h. Els vermuts s’amenitzaran amb música electrònica de proximitat. També hi haurà un espai per a activitats infantils.

“És una activitat molt familiar, ho impulsem des del Visit Sabadell per donar a conèixer el nostre patrimoni arquitectònic, promocionar el talent sabadellenc i sostenibilitat, apostem pel residu zero”, exposa Lluís Matas, líder de Junts i responsable del programa Projecció de Ciutat i Turisme.  “L’objectiu és cercar la unió entre els valors locals, com ara la cultura i el patrimoni modernista”, sostenen fonts de Vermodfest.

Comentaris
To Top