Oci i cultura

El Grup Sardanista Mirant al Cel clourà el 75è aniversari amb un concert al Teatre Principal

La colla sardanista mirant al cel

La part musical de l’acte anirà a càrrec de la Cobla La Principal del Llobregat

El grup sardanista mirant al cel, en una imatge d'arxiu / D.S.

El Grup Sardanista Mirant al Cel clourà la celebració del seu 75è aniversari amb un concert el divendres, a les 21h, al Teatre Principal, on a més es lliuraran els premis de la 1a edició del concurs que du el nom de l’entitat, Mirant al Cel. La part musical de l’acte anirà a càrrec de la Cobla La Principal del Llobregat.

El dia del concert es farà pública la composició del jurat, integrat per cinc persones vinculades al món de la sardana i amb una reconeguda qualificació musical i artística. Ja han escollit les sis sardanes finalistes, d’un total de 29 que s’han presentat al concurs. La Cobla Principal del Llobregat interpretarà les sardanes finalistes en la primera part del concert.

A la segona part del concert, després d’una exhibició de Punts Lliures per part de les colles Cabirols i Mirant al Cel, ambdues Campiones de Catalunya en aquesta modalitat, s’interpretaran dues de les sardanes que té dedicades la colla Mirant al Cel. La més antiga, composta al 1949 per Agustí Borgunyó, i la més recent d’Enric Ortí, de 2022.

A continuació, la Cobla interpretarà fragments de l’òpera Carmen, de Georges Bizet, amb arranjament de Max Havart. Al final del concert. es lliuraran els premis als guanyadors del concurs. Ja es poden adquirir les entrades pel concert.

Comentaris
To Top