Diners

Qida seleccionarà 1.500 persones per a l’estiu

/ CEDIDA

S’apropa l’estiu, un dels períodes amb més demanda dels serveis d’atenció domiciliària, fet que l’empresa sabadellenca Qida preveu ajudar a més de 1.500 professionals de la cura a trobar feina dins del sector de l’atenció domiciliària.

Amb presència a Barcelona, Madrid, País Basc i Bilbao, Qida seleccionarà diversos perfils sociosanitaris per a ocupar posicions com personal cuidador intern, extern, entre setmana i caps de setmana. “És en aquesta època de l’any quan moltes famílies tenen el seu primer contacte amb nosaltres i, encara que inicialment aquests serveis es defineixen com a temporals, acaben convertint-se en famílies Qida, generant un lloc de treball estable, en veure els beneficis i qualitat que s’ofereix durant el servei”, comenta Judit Rolan, responsable de l’Àrea de Cuidadores de Qida.

Des de l’estiu passat, Qida ha aconseguit ajudar a crear treball a més de 4.000 treballadors sociosanitaris. Les persones interessades a optar a un treball com a persona cuidadora, poden entrar al següent enllaç per entrar en el procés de selecció que ofereix Qida.

Comentaris
To Top