Ciutat

Contacta amb nosaltres: quin racó de Sabadell t’ha marcat en els últims 5 anys?

Explica’ns un moment, lligat a un lloc, que han estat fonamentals en aquest període

El Diari de Sabadell no s’entén sense la ciutat i la seva gent. Els sabadellencs d’arreu heu estat i continuareu sent part imprescindible del desenvolupament d’aquest mitjà, protagonistes i actors implicats d’un procés que ha permès que ambdues parts creixin de la mà. A les portes de la celebració dels 5 anys del nou disseny del Diari, demanem que formis part de la festa.

La redacció d’aquest diari està preparant una edició especial en què, com no podia ser d’una altra manera, vosaltres hi sereu molt presents. Per això, volem descobrir els racons de Sabadell que us han marcat en els últims cinc anys. Passeu-nos una fotografia d’un indret amb un significat especial, d’un moment que teniu gravat a la retina. El primer petó, la primera cita, una petició de matrimoni o qualsevol altra data especial lligada inevitablement a un lloc de la ciutat.

Contacta a través dels canals habituals del Diari. Envia’ns una imatge de l’indret i una breu descripció del perquè de la tria del lloc al whatsapp (682 146 542) o a través d’un correu electrònic a [email protected]. Perquè sense els espais emblemàtics de Sabadell i els ciutadans que els omplen de vida, el periodisme no seria possible.

Comentaris
To Top