ESPORTS

La campanya de socis, el següent pas del Centre d’Esports Sabadell

Socis mostrant el seu carnet en la campanya de l'any passat / Ll. Franco

Pas a pas. Després del nomenament de Jaume Milà com a director esportiu, tot apunta que la pròxima setmana es farà oficial també la renovació de Miki Lladó per continuar a la banqueta. El tècnic santcugatenc encara gaudeix de les seves vacances lluny de la ciutat, però està connectat amb el club i a l’espera de conèixer també el pressupost definitiu i les possibilitats  de configurar una plantilla competitiva per la temporada 23/24.

Precisament, aquests últims dies han aparegut els primers noms vinculats al Sabadell. No vol dir que vinguin segur sinó que la direcció esportiva ha mostrat interès per conèixer la seva situació i opcions. Tots dos casos anirien lligats a possibles cessions. Es tracta del jove davanter Guillem Naranjo, que la temporada anterior va contribuir a la permanència del Deportivo Aragón a Segona Federació amb 12 gols. Fins i tot va anar convocat amb el primer equip. Del Baix Llobregat, també ha militat en equips del Futbol base català com el Terlenka o la Damm. D’altra banda, també s’ha filtrat el nom de Biel Farrés, central del Girona. Les bones relacions entre el Sabadell i el club gironí, després del gran resultat de les cessions d’Àlex Sala i Pau Víctor, poden afavorir noves operacions d’aquest estil.

Campanya

De moment, l’única confirmació és la presentació, dilluns que ve, de la campanya de socis. Es farà al restaurant El Castellet de Sant Quirze, on al seu temps va tenir la seu la mítica Penya Clar de Lluna sota la presidència de la sòcia arlequinada, Gina. El director general, Bruno Batlle, i la vicepresidenta i responsable de l’àrea de màrqueting, Ana Navés, seran els encarregats d’explicar els detalls. No s’esperen grans novetats en els preus i l’objectiu serà mantenir el nombre de socis -gairebé 5.000- del curs passat. Serà el punt de partida de diferents actes previstos relacionats amb patrocinis del club i també l’equipació oficial.

D’altra banda, el dimarts 27 està anunciada una reunió transcendental a la Federació Espanyola de futbol en la qual es debatrà la definitiva distribució dels 40 equips per la temporada 23/24. Semblava agafar cos l’opció del nord-sud, però el mateix president, Luis Rubiales, ha deixat caure ser més partidari d’una divisió oest/est que deixaria el Sabadell gairebé en el mateix grup que l’any passat amb l’afegit dels madrilenys. En qualsevol cas, l’ens federatiu presentarà dues opcions i els clubs hauran de votar. També s’haurà de parlar dels drets televisius i el tema econòmic: subvencions i control. Molts temes pendents.

Comentaris
To Top