Ciutat

Dos joves sabadellencs, al top de les notes més altes a la selectivitat

Alumnes surten del primer examen de les PAU / V.R.

Les notes de la selectivitat del 2023 ja són públiques. Com cada any, els estudiants miren si han obtingut la puntuació desitjada per accedir a la carrera que volen estudiar. És cert que una nota no et defineix, però sempre ens fixem en aquells que han tret les millors. I posant la lupa sobre aquesta qüestió hi trobem que enguany dos estudiants sabadellencs s’han situat dins del top.

Es tracta de Joel Trapero Gallart, estudiant de l’Escola Mare de Déu de la Salut de Sabadell i Quim Martínez Gonzalvo, de l’Escola Ramar 2. En general han aconseguit un 9,90. Ja comptant específiques trobem a Trapero amb un 13’90 sobre 14 i, Martínez, un 13’30.

Des del Diari hem pogut parlar amb Trapero, qui s’ha mostrat molt satisfet pels resultats. “Em vaig assabentar de les notes tornant del viatge de final de curs”, ha confessat. Ell confiava a obtenir bons resultats, però no esperava el que va veure: “Vaig haver de revisar molt bé que el nom del document fos el meu perquè no m’ho creia, va ser increïble”, afegeix. Pel que fa a la preparació, el jove sabadellenc assegura que “no vaig fer res especial a les típiques proves preparatòries”. Tot i això, sí que confirma l’ús de les xarxes socials per estudiar: “Hi ha alguns comptes que t’ajuden, sobretot en temes de llengua”.

Amb la nota obtinguda, el jove afirma que vol centrar els seus estudis en Filosofia Política i Economia. Un grau que es pot cursar a la UPF, la UAB, la UAM i la Carlos III (Madrid). “És un coneixement molt transversal que em crida l’atenció des de fa temps, és la meva primera opció i ho intentaré estudiar el pròxim any”.

Comentaris
To Top