ESPORTS

La selecció espanyola femenina de waterpolo es penja el bronze a la Copa del Món

Les de Miki Oca, amb fins a 7 jugadores de l’Astralpool, han sumat una nova medalla al seu caseller. / RFEN

La selecció espanyola de waterpolo femení s’ha penjat el bronze a la superfinal de la Copa del Món disputada a Long Beach, els Estats Units. Amb fins a 7 jugadores de l’Astralpool CNS, les espanyoles pugen al podi una vegada més a una competició internacional.

Laura Ester, Maica Garcia, Nona Pérez, Judit Forca, Bea Ortiz, Elena Ruiz i Paula Leitón, les jugadores del Club que han format el nucli de l’equip entrenat per Miki Oca. El cap de setmana va començar amb un còmode triomf davant la Itàlia de la nova jugadora del CNS, Sofia Gustini, als quarts (12-5). No obstant això, la selecció d’una altra jugadora de l’Astralpool va ser l’obstacle de les espanyoles a les semifinals. Els Països Baixos de Sabrina Van der Sloot (i també Maartje Keuning) es van imposar per 12 a 8 el dissabte.

Malgrat l’ensopegada a les semifinals, aquesta matinada la selecció espanyola s’ha assegurat una nova medalla superant a Hongria en un festival de gols al partit pel tercer lloc (18-15). L’or finalment ha caigut del costat de les amfitriones. Comandades per Maggie Steffens, les jugadores dels Estats Units han guanyat una nova competició en un ajustat partit davant el botxí de les espanyoles, els Països Baixos (11-12).

Ha estat la darrera prova d’exigència que tindrà l’equip espanyol abans del mundial de natació de Fukuoka que es disputarà del 14 al 30 de juliol i on seran, de nou, un dels grans candidats a les medalles. El CNS tornarà a tenir una bona representació a terres nipones el mes que ve.

Comentaris
To Top