Oci i cultura

FOTOS | Judit Neddermann toca l’ànima del Fresc Festival

La cantautora va presentar el seu últim disc, Lar, en un ambient íntim i acollidor com l’amfiteatre dels Jardinets

Juddit Nedderman va obrir musicalment el Fresc Festival, el dilluns a la nit. La cantautora va presentar el seu últim disc, Lar, en un ambient íntim i acollidor com l’amfiteatre dels Jardinets de la Caixa. Acompanyada del guitarrista Pau Figueres, va desplegar el seu talent per arribar a l’ànima del públic amb cançons que inspiren amor, pau, celebració i llum.

Fotografies de David Chao:

‘Les bones intencions’

Míriam Iscla i Joan Negriés interpreten aquesta obra de Marc Artigau, que aquest dimarts oferirà el Fresc, a les 21.30h. Interpreten la Paula i el Pere, una mare que fa tot el possible per a sobreviure econòmicament, fins i tot traficar amb pastilles, i un empresari d’èxit amb molts problemes personals. Una visió, un epitafi, els farà emprendre un negoci junts. Una empresa que els ha de fer millor a tots dos, amb què complir les seves bones intencions. Però no serà tan fàcil. Perquè el camí de l’infern està empedrat de bones intencions.

L’obra està dirigida per Joan Maria Segura. Amb una durada de 70 minuts, encara queden algunes entrades per veure-la als Jardinets, amb un preu de 25 euros.

Comentaris
To Top