Ciutat

El “robatori de la taca”: assalten un home de 87 anys a Sabadell

Dues persones van ser detingudes i un tercer va aconseguir fugir

Els Mossos d’Esquadra han advertit d’una tècnica en robatori que va tenir lloc fa pocs dies a Sabadell. Es tracta de l’anomenat “furt de la taca”, un mètode delictiu en què els assaltants taquen la víctima i, oferint-se a ajudar-la, acaben perpetrant el robatori. Aquest fet va tenir lloc el passat dimarts, 27 de juny, al carrer de Salvat Papasseit, al barri de la Creu de Barberà. L’escena es va produir al voltant dels caixers d’una entitat bancària, cap a les 12 del migdia.

Un home de 87 anys va ser envoltat per tres persones, dues dones i un home, que pretenien assaltar-lo amb aquest modus operandi, ruixant la roba de l’octogenari amb un líquid. Davant de la resistència de la víctima, de 87 anys, el furt va acabar en un robatori violent, amb la sostracció de la bossa de mà que duia penjada, plena de llibretes bancàries.

La ràpida intervenció de dos agents dels Mossos d’Esquadra que patrullaven a peu per la zona va permetre la detenció in fraganti de les dues dones, de 35 i 68 anys. La tercera persona, un home d’uns 50 anys, va fugir del lloc corrent. Des de Mossos d’Esquadra demanen la màxima alerta a tota la ciutadania, especialment durant aquests dies de cobrament de pensions i nòmines, i sobretot als col·lectius més vulnerables.

Comentaris
To Top