Ciutat

VIDEO | “El fum de l’incendi té components tòxics, millor passejar amb mascareta”

La causa de l’incendi ha estat una crema habitual de plàstic que s’ha descontrolat

[Aleix Pujadas | Marta Ordóñez]

Recomanació específica als veïns de Torre-romeu, el Centre i el Nord de Sabadell amb problemes respiratoris: confinar-se a casa i passejar amb mascareta. Adrián Hernández, tinent d’alcaldessa de Seguretat, ha alertat que el fum derivat de l’incendi “té components tòxics” i alerta els veïns a extremar precaucions. De fet, una patrulla de la Policia Municipal ha circulat per les zones més afectades demanant als veïns que es quedin a casa i no s’exposin al fum, després d’un incendi que està cremant una nau del carrer de ca n’Alzina, l’empresa RealPlast.

Es tracta d’una empresa de reciclatge i, segons el tinent d’alcaldessa, la causa de l’incendi ha estat una crema habitual de plàstic que s’ha descontrolat. S’han hagut d’evacuar tots els treballadors. Sobre el terreny hi treballen 18 dotacions de bombers i ha afectat restes de plàstics emmagatzemats, segons informen els Bombers, que ja estan controlant la columna de fum. L’incendi no ha deixat cap ferit i ha estat exterior.

“El fum era espectacular”

Alexandre Nakashato, gerent de l’empresa del costat, que fabriquen màquines industrials, sosté que han evacuat una setantena de treballadors i exposa que han aturat la seva activitat “per seguretat” després de veure la “gran fumarada”. “Tenim el dubte sobre què passarà demà, però aquesta nit volem entrar per tancar l’empresa”, sosté.

D’altra banda, Josep Manel, que treballa a una empresa de transports, explica que només s’han vist afectats pel fum i pel trànsit: “Continuem prestant el servei, però tot està tallat i hi ha molta cua”, destaca. En la mateixa línia, Daniel Martín, mecànic, assegura que li ha costat molt arribar al seu lloc de feina i lamenta que la gent ha de seguir treballant: “Un polígon industrial no pot parar”, apunta.

Ara bé, a les 17h s’ha reobert el trànsit del carrer de Ca n’Alzina, la qual cosa ha permès començar a descongestionar el trànsit que estava aturat al voltant de la B-140.

Imatges de l'incendi a Sabadell | Victor Castillo

Imatges de l’incendi a Sabadell | Victor Castillo

VÍDEO | Un incendi crema a una nau de Can Roqueta

Comentaris
To Top