Ciutat

VÍDEO | Un incendi crema a una nau de Can Roqueta

Disset dotacions de Bombers treballen a l’indret

Un incendi crema des de pocs minuts després de les 14 h al polígon de Can Roqueta de Sabadell. Segons han informat els bombers, hi ha disset de dotacions desplegades intentant apagar les flames, que s’han originat al carrer de ca n’Alzina, a l’altura del número 107-111, a l’empresa Realplast. El foc s’ha iniciat a la nau, que es dedica a l’emmagatzematge i reciclatge de plàstics i, quan han arribat els bombers, ja havia arribat a l’exterior, cremant plàstics, segons ha informat el cos. L’incendi encara no està estabilitzat i, com a mínim fins a la matinada, es preveu que hi hagi dotacions del cos de bombers treballant a l’indret.

L’aparatosa columna de fum negre ha sigut visible des de diferents punts de la ciutat fins al voltant de les 17 h. Passada aquesta hora, el foc continua actiu, tot i que amb menys força, segons han informat fonts oficials, que també especifiquen que cap persona ha resultat ferida. Els treballs s’han centrat en un primer moment en evitar la propagació de les flames a les indústries del costat, com per exemple l’empresa Rittal, que ha estat desallotjada. En total, al entre els de l’empresa afectada i els del voltant, un centenar de treballadors han estat desallotjats per precaució.

El cap de guàrdia de la Regió Metropolitana Nord dels Bombers de la Generalitat, Josep Manel Escudero, ha explicat que l’incendi s’ha focalitzat a l’exterior de Realplast, en un pati d’emmagatzematge “d’entre quatre i cinc hectàrees”. Escudero ha dit que no ha estat possible encara precisar quantes tones de plàstic han quedat afectades per l’incendi.

Fins al lloc del succés també s’han desplaçat diverses dotacions del SEM, que han confirmat que no hi ha ferits. Protecció Civil ha demanat a les persones amb problemes respiratoris que es confinin a casa, tancant portes i finestres, mentre el fum s’ha escampat pel centre i nord de la ciutat.

Incendi a Can Roqueta | D.S

Columna de fum a la zona de l’incendi | Cedida

Incendi a Can Roqueta | D.S

Incendi a Can Roqueta | D.S

Comentaris
To Top