Vallès

Un exregidor de Ripollet denuncia una agressió homòfoba

Fran Sánchez ha explicat el cas a través de les xarxes socials

L’exregidor de Polítiques LGTBI de Ripollet (Vallès Occidental), Fran Sánchez, ha denunciat una agressió homòfoba verbal a la ronda de Sant Antoni de Barcelona. Els fets van passar la nit de dimecres i l’afectat ja ha traslladat la incidència al Comissionat de Polítiques d’Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona. A través de les xarxes socials, ha relatat que quan sortia de sopar amb un amic a tocar del teatre Goya, el van “insultar i increpar” i li van preguntar si era “maricón”. Va respondre que sí i quan va demanar al seu agressor si tenia algun problema aquest “es va allunyar vociferant i blasfemant”. L’Observatori contra l’Homofòbia i l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, han condemnat els fets.

Fran Sánchez ha explicat que aquesta és la tercera vegada que pateix una situació com aquesta, però ha apuntat que sempre s’hi ha enfrontat. Ha afegit que és conscient que com a conseqüència algun dia pot “rebre més que una agressió verbal”.

Per tot plegat ha animat a denunciar sempre qualsevol tipus d’agressió. “Els missatges d’odi, l’LGTBI-fòbia i el feixisme no tenen cabuda en la nostra societat, i sempre ens tindran de front”, ha conclòs.

Per la seva banda, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha fet una piulada per expressar el seu suport a l’agredit i condemnar els fets. Ha assenyalat que Barcelona és una ciutat lliure i orgullosa, i que des de la institució es rebutja qualsevol mena d’agressió homòfoba. “Ni un pas enrere en la conquesta de drets i llibertats!”, ha escrit.

L’Observatori contra l’Homofòbia, també ha indicat el seu “total i absolut suport” a Fran Sánchez, que a més és activista LGTBI. Ha condemnat els fets a través de Twitter i ha dit que ja ha registrat la incidència i ha activat els protocols pertinents. “Cal fer front a l’odi i el feixisme”, ha manifestat.

Comentaris
To Top