Vallès

Enxampat amb gairebé 400 kg d’haixix al cotxe

Aquesta quantitat de droga pot arribar a més de 2,5 milions d’euros al mercat

Agents dels Mossos d’Esquadra de seguretat ciutadana de Rubí van detenir la tarda del passat 23 de juny un home de 66 anys que transportava 391 quilograms d’haixix. Els portava repartits en 897 paquets, preparats per a la seva distribució. Els fets van succeir a la carretera C-1413a, al terme municipal de Rubí, quan una patrulla de seguretat ciutadana va aturar el turisme on circulava la persona detinguda, que viatjava sola.

Davant de l’actitud neguitosa del conductor, els agents van escorcollar el vehicle. Als seients del copilot i als posteriors van trobar part de la droga, tapada amb mantes. Al maleter, en diverses bosses grans de ràfia, van trobar la resta de paquets, que eren de diverses mides i pes. Davant d’aquests fets, el conductor va ser detingut per un delicte de tràfic de drogues.

Aquesta quantitat d’haixix, distribuïda al detall, pot arribar a més de 2,5 milions d’euros al mercat. El detingut va passar el 24 de juny a disposició judicial davant del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí.

Material trobat al cotxe | Cedida

Comentaris
To Top