Vallès

VÍDEO | Un conductor atropella intencionadament dos homes

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa i un de conducció temerària. Els fets van succeir el 9 d’abril passat a les 06:58 hores, quan tres joves sortien d’una discoteca de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). Els nois caminaven per la zona del carrer Bosc Tancat quan de sobte un vehicle els va envestir intencionadament i va provocar que un d’ells acabés rodolant per sobre del capó. El conductor en cap moment va reduir la velocitat ni es va aturar per socórrer les víctimes. Com a conseqüència de l’atropellament el noi va patir lesions de gravetat i va ser traslladat a un centre hospitalari.

Quan la víctima va recuperar la consciència va manifestar a la Policia Local de Cerdanyola que no coneixia l’autor i ignorava què podia haver motivat el fet, però va relatar que la mateixa nit, a la sortida de la discoteca, un noi el va agredir donant-li un cop de cap.

A partir d’aquell moment, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola es va fer càrrec de les gestions per identificar al conductor del vehicle i va esbrinar que es tractava del mateix agressor. Finalment, dijous passat la policia el va localitzar i detenir.

L’arrestat, amb antecedents per uns fets similars ocorreguts el juny del 2022, ha passat aquest divendres a disposició judicial davant del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola.

Comentaris
To Top