Oci i cultura

Entrades de cinema a 2 euros a Sabadell per als majors de 65 anys

L’Imperial i l’Eix Macià de Sabadell ofereixen el descompte, que s’aplicarà cada dimarts al col·lectiu d’edat

Una sala del cinema Imperial, en una foto d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

L’Imperial i l’Eix Macià de Sabadell són a la llista de 76 cinemes de Catalunya que ofereixen entrades a només 2 euros als majors de 65 anys cada dimarts. L’únic requisit per adquirir el descompte és presentar a taquilla el DNI i acreditar d’aquesta manera l’edat. Prop de 41.000 sabadellencs es podran beneficiar del descompte, que neix d’una mesura del govern espanyol aprovada el març perquè aquest col·lectiu d’edat torni a les sales de projeccions.

El govern espanyol ha plantejat aquesta mesura, que entra en vigor l’11 de juliol, perquè el cinema és un dels sectors que encara arrossega les conseqüències de la pandèmia. Precisament, els més grans són el col·lectiu a qui més està costant tornar a les sales. Les sales de cinema rebran una subvenció estatal en funció del nombre d’entrades venudes a preu reduït.

Els cinemes podran aplicar els descomptes, preferentment, cada dimarts. En cas que no obrin aquest dia, podran aplicar la mesura en un altre dia que fixin. El programa compta amb un pressupost de 10 milions d’euros i aspira a arribar a 9,5 milions de persones a tot l’Estat.

Comentaris
To Top