Vallès

Liciten l’estudi pel desdoblament del tram Montcada Bifurcació – Mollet Santa Rosa

El document analitzarà si és necessari variar part del traçat actual

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha licitat el contracte per redactar l’estudi informatiu de la duplicació de la via entre Montcada Bifurcació i Mollet Santa Rosa. Són 10 quilòmetres de la línia R3 que afecten Montcada, La Llagosta, Santa Perpètua i Mollet. El pressupost de la licitació és d’1,3 milions d’euros i està previst que es publiqui aviat al BOE.

El desdoblament d’aquest tram forma part del projecte global de duplicar tota la línia entre Montcada i Vic, “on ja hi ha treballs a diferents trams”, ressalta el MITMA en un comunicat. El ministeri assenyala que el recorregut Montcada-Mollet té una “complexitat especial” a nivell territorial i funcional, de manera que s’estudiarà si cal variar part del traçat.

El MITMA detalla que la primera part de l’estudi informatiu inclou un estudi funcional dels accessos al nord de Barcelona, amb l’objectiu d’analitzar totes les actuacions incloses al Pla de Rodalies 2020-2030 que afectin directa o indirectament la zona de Montcada. El contracte, afegeix el ministeri, inclourà la prestació dels serveis d’enginyeria per fer els tràmits d’informació pública a les administracions, anàlisi d’al·legacions i la tramitació de la Declaració d’Impacte Ambiental.

Comentaris
To Top