Ciutat

Paco Aranda (PSC): “Hem aguantat, la majoria de la dreta no es produirà”

El número 6 del PSC per Barcelona, Paco Aranda, ha fet una primera valoració dels resultats electorals d’aquest 23J. El socialista ha atès als mitjans a la seu del partit, a la Gran Via de Sabadell. Aranda s’ha volgut mostrar prudent, ja que en el moment de les declaracions l’escrutini encara rondava el 70%. Així i tot, les seves impressions han estat positives.

“Hem guanyat les eleccions a Sabadell, a la comarca i a Catalunya, la catifa vermella es manté”, ha expressat. Segons Aranda, els resultats permeten que Catalunya “sigui decisiva” a Espanya i que el PSOE aguanti ‘l’envestida’ de la dreta. “Tot sembla indicar que aquest tsunami i majoria de PP i Vox no es produirà, les enquestes han fallat”, ha reblat.

paco aranda psc

Paco Aranda responent les preguntes dels mitjans / Aina Torres

Respecte a la seva entrada al Congrés, Aranda ha afirmat que “continuaré ajudant Sabadell, la comarca i aportant el meu granet de sorra a aquesta política de progrés”. Un dels altres punts esmentats ha estat el de la participació: “Hem tingut una gran mobilització de l’esquerra per fer front a Feijóo i donar plena confiança al president Sánchez”, ha afirmat.

Davant l’èxit del PSC a Catalunya, ha evitat valorar un intent dels socialistes de forçar eleccions a la Generalitat: “Ara el que toca és valorar i reivindicar la feina de Sánchez i Illa”, ha conclòs.

Comentaris
To Top