Ciutat

Sabadell Comerç Centre, sobre el pla de pacificació nocturn: “No han comptat amb nosaltres”

L’associació Sabadell Comerç Centre ha lamentat que l’Ajuntament “no hagi comptat amb ells” per al nou pla de pacificació nocturna que s’ha aprovat, que busca sufocar les queixes veïnals pels sorolls de l’oci nocturn.

El pla preveu accions de sensibilització, com ara una campanya contra el soroll, i també mesures de control policial dels locals, instal·lació de càmeres de videovigilància i dispositius especials de neteja. “L’Ajuntament ha treballat amb el veïnat, però nosaltres no hem estat cridats”, exposen en un comunicat.

Els comerciants sostenen que l’entitat “no vol posar pals a les rodes” a les mesures de pacificació i asseguren que volen vetllar per l’activitat comercial, d’oci i restauració al Centre. “Ens sorprèn que no ens hagin consultat en cap de les fases d’elaboració del pla”.

Així, s’han posat en contacte amb la tinenta d’alcaldessa, Montse González, per a conèixer en detall les accions previstes. “Ens posem a disposició de l’Ajuntament per comentar el pla i prestar la nostra ajuda”, diuen.

En aquest sentit, González sosté que a les reunions només han participat els veïns afectats i l’Ajuntament “a petició expressa dels veïns”, però assegura que s’han mantingut reunions paral·leles amb establiments i locals d’oci, però obren la porta a parlar amb Sabadell Comerç Centre. “Encantats de rebre les seves aportacions”, asseguren.

El soroll nocturn centra el primer ple del mandat a Sabadell

Comentaris
To Top