SAPS ON ÉS...

Saps on és el ‘sostre’ del Vallès Occidental?

La Torre Millenium, en una imatge d'arxiu / V.R.

Des de la Mola, des de Collserola, o des de la Serra de Galliners, entre altres punts privilegiats pròxims a Sabadell, s’alça un imponent edifici: el sostre de Sabadell i del Vallès Occidental, la Torre Millenium.

Construïda l’any 2002 –l’any passat va celebrar el seu 20è aniversari–, i inaugurada el 2003, el gratacel sabadellenc consta de vint-i-dues plantes i 90 metres d’alçada. La seva construcció va tenir un cost aproximat d’uns 20 milions d’euros i va ser obra dels arquitectes Enric Batlle i Joan Roig, de Batlle i Roig arquitectes.

Aquest projecte va néixer amb la meitat dels 20.000 metres quadrats de superfície, en 22 plantes, adjudicats, tant a bufets d’advocats, empreses d’assessoria, transport i noves tecnologies i tenia l’objectiu de ser un revulsiu de l’activitat empresarial de l’Eix Macià. Avui dia, més de vint anys després, l’activitat econòmica està consolidada, amb més de 40 empreses ubicades en aquest edifici, que a més a  més compta amb un gimnàs a la planta baixa i amb un mirador a la planta 22.

Comentaris
To Top