Ciutat

Les temperatures s’enfilaran a Sabadell: arriba la quarta onada de calor?

Es preveuen nits caloroses i temperatures que podrien arribar als 35 ºC

Una dona es protegeix del sol amb un paraigua, a la Rambla / AINA TORRES

La calor no dona treva i durant aquest divendres s’anirà incrementant a Sabadell. Segons la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), l’avís per altes temperatures durant la jornada serà groc, és a dir, de caràcter moderat. Ens espera, però, un cap de setmana amb els termòmetres disparats, especialment a les hores centrals del dia.

Es parla ja de la quarta onada de calor de l’estiu. Les tres anteriors van ser del 10 al 12 de juliol, del 17 al 19 de juliol i del 7 a l’11 d’agost. S’esperen temperatures uns 5 ºC més elevades dels registres habituals en aquesta època de l’any. A banda del cap de setmana, s’espera que la intensa calor segueixi fins dimarts.

A Sabadell, la calor augmentarà progressivament des d’aquest divendres. La temperatura màxima de dissabte serà de 32 ºC, mentre que la de diumenge serà de 34. La previsió és que dilluns i dimarts arribem als 35 ºC.

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) avança l’alerta per calor de l’AEMET i assegura que començarà aquesta mateixa matinada. Més concretament, l’alerta arrenca a les 2 i s’allargarà fins a les 8 del matí. L’abast, però, no és el mateix que durant el dia. La temperatura podria no baixar dels 24 ºC durant la nit. El grau màxim de perill és d’u en una escala de sis.

Comentaris
To Top