Ciutat

Els Saballuts llueixen en una jornada castellera d’alt nivell

jornada castellera
Les enxanetes fent cim / Victor Castillo

Aquest diumenge a Sant Roc s’ha viscut una gran jornada castellera. Amb els Saballuts com a grans protagonistes, el públic ha gaudit de grans castells. Els ‘verds’ han mostrat molt bon nivell durant la matinal, amb un 4d8, un 2d7 i un 7d7. Construccions en les quals han mostrat molta solvència, actuació i esforç que el públic que omplia la plaça de gom a gom ha valorat amb grans aplaudiments.

Els sabadellencs no han estat sols. I és que com ja és tradició, els Castellers de Barcelona i els Minyons de Terrassa els han acompanyat a la cita. Els de la ciutat comtal també han presentat credencials, amb un bon 4d7. Pel que fa als egarencs, han marcat terreny un 3d9 amb folre i un espectacular 4d9.

Tot en una gran diada en la qual, a diferència de l’anterior edició, no s’ha hagut de lamentar cap lesió destacable. D’aquesta manera els Saballuts han pogut lluir. Una bona manera d’escalfar motors i engrescar al públic local abans que comenci la temporada castellera.

Fotos Victor Castillo

jornada castellera

jornada castellera

jornada castellera

jornada castellera

jornada castellera

jornada castellera

jornada castellera

jornada castellera

Comentaris
To Top