FESTA MAJOR

Els Saballuts treuen múscul durant la Diada Castellera

diada castellera v rovira
Els castellers formant el pilar / Victòria Rovira

El migdia es presentava calorós a Sabadell. Tot i això, avui a la plaça era un dia gran, la Diada Castellera. La il·lusió i els nervis dels Saballuts es barrejaven amb els dels centenars d’espectadors presents a l’acte. Els camises verdes s’han lluït demostrant tot el seu potencial. Durant la jornada d’aquest diumenge han descarregat amb èxit un robust 4 de 8 seguit d’un 7 de 7 i un 5 de 7.

diada castellera v rovira

Centenars de persones s’han aplegat per veure la Diada / Victòria Rovira

Durant la jornada a la plaça també s’hi ha pogut veure els Minyons de Terrassa, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Barcelona. Els primers han presentat un 3 de 9 amb folre i un 5 de 8, precedit d’un 2 de 8 amb folre que ha acabat caient. Per part dels de Mataró s’ha vist un 3 de 7 i un 5 de 7 , condicionats per una forta caiguda durant un 4 de 8. Els barcelonins han portat la torre de 7, un 5 de 7 i 3 de 7.

diada castellera v rovira

Els Minyons durant la seva actuació / Victòria Rovira

diada castellera v rovira

Totes les colles han fet pinya durant tota la jornada / Victòria Rovira

Les dues caigudes han generat 12 castellers lesionats i durant uns instants s’ha viscut un incòmode silenci. Per sort, s’ha prosseguit amb la Diada i el públic ha homenatjat els castellers amb una gran i llarga ovació.

Comentaris
To Top