Diners

Grosso Napoletano inverteix mig milió d’euros en el nou local del carrer de Gràcia

/ CEDIDA

Des d’aquest divendres, Sabadell compta amb una nova pizzeria a la ciutat. Després de diversos mesos d’obres i d’algun contratemps, finalment, Grosso Napoletano obre al carrer de Gràcia. “Pel que fa a l’oferta gastronòmica, habitants i visitants, és un dels punts més forts de la zona. Som conscients que la competència és molt alta, però estem convençuts que anem pel bon camí, i estem segurs que aquest nou local ens donarà moltes alegries”, apunten fonts de la cadena de pizzes italianes.

Per a l’obertura del local, obert de dilluns a diumenge (13 a 24 h), Grosso Napoletano hi ha invertit mig milió d’euros i generarà prop d’una vintena de nous llocs de treball, entre restaurant, pizzeria i producció, amb l’objectiu, segons apunten, de portar als sabadellencs “les autèntiques i tradicionals pizzes napolitanes, fent una clara i decidida aposta, amb un elevat nombre de contractacions, que ens fa estar molt orgullosos”.

L’empresa, fundada l’any 2017 a Madrid per Hugo Rodríguez de Prada i Jorge Blas, ha tingut un gran creixement –amb el del carrer de Gràcia és el cinquè local que obre a la província de Barcelona– gràcies, en bona part als pizzaioli: “Som pioners a portar-los des de la millor escola de Nàpols per aconseguir que les pizzes siguin les més autèntiques del mercat”, defensen.

/ CEDIDA

Comentaris
To Top