ESPORTS

Maica Garcia, millor jugadora de la lliga 22-23

Maica va recollir el seu guardó ahir. /CNS

La waterpolista del Club Natació Sabadell, Maica Garcia, ha estat nomenada millor jugadora de la lliga Divisió d’Honor 2023. La boia sabadellenca ha completat, un any més, una temporada fantàstica a tots els nivells que s’ha vist recompensada amb aquest guardó que li han entregat a la presentació de la 23-24. La resta de reconeixements han anat fora del CNS. Martina Terré ha estat la millor portera i Rita Keszthelyi la màxima golejadora.

Maica Garcia ha estat peça clau en el triplet de les de David Palma. A més, ha completat el seu any amb una nova medalla mundialista, la plata assolida a Fukuoka el passat juliol. “És una de les millors temporades que he pogut viure en la meva carrera. Tant a nivell de club com la selecció. Copa de la Reina, Lliga i Champions. Un triplet que ens ajuda a seguir amb màxima motivació”, explicava la Maica fa un mes al Diari de Sabadell. Un premi més per a un equip de llegenda que tornarà a lluitar per estar al més alt un any més.

Comentaris
To Top