ESPORTS

Els sabadellencs de Segona Catalana comencen sumant

El Can Rull va celebrar al vestidor el seu triomf a Badia. /CFU Can Rull RT

Inici satisfactori. Els sabadellencs de Segona Catalana han començat la lliga puntuant. Dos empats de Sabadell Nord i Tibidabo TR i un triomf, el del Can Rull. Curiosament l’únic que jugava fora de casa ha sumat de tres. El Sabadell Nord, amb un equip bastant nou i en l’estrena de Cristian Barea a la banqueta, va sumar un punt en la visita del Puigreig. Els del Berguedà són un dels aspirants a estar a la part alta de la taula i es van avançar al primer temps. Abans del descans, Kevin Gutiérrez va posar la igualada que perduraria fins al xiulet final. La setmana vinent visitaran al Ripollet, un altre dels punters del grup.

El Tibidabo TR, per altra banda, va tenir un guió de partit similar al dels de Ca n’Oriac. En la visita de l’Olímpic Can Fatjó, els de Torre-romeu van anar a contracorrent tot el partit i van igualar dues vegades un marcador advers. Ambdós gols van portar el segell de Moussa Keita, un al primer temps i l’altre passat el 80 de joc que, a posteriori, va suposar el 2 a 2 definitiu. La propera jornada els de Toni Sallés aniran al camp del Natació Terrassa.

Per últim, el Can Rull va ser l’únic en sumar els tres punts a l’estrena. Els de Numosky van fer un partit molt complet al camp del Badia i van endur-se el triomf gràcies a un gol de Javi Marcos al tram final. El cap de setmana que ve rebran al Vic Riuprimer amb la intenció de sumar la segona victòria consecutiva del curs i donar continuïtat al seu gran inici.

Comentaris
To Top