Ciutat

Sabadell acollirà el XIII Congrés de la Jove Advocacia de Catalunya

La cita comptarà amb ponents de reconegut prestigi

Sabadell acollirà enguany el XIII Congrés de la Jove Advocacia de Catalunya, que se celebrarà els propers dies 20, 21 i 22 d’octubre, sota el títol “Els reptes de l’advocacia jove”. La cita comptarà amb diversos ponents de prestigi i servirà per analitzar, estudiar i debatre tots aquells temes d’actualitat, dotant el congrés d’un caràcter reivindicatiu i formatiu pels joves advocats, que podran exposar posteriorment les conclusions de la trobada i proposar millores als òrgans competents.

El Congrés està obert a tots els interessats en les matèries que s’hi tractaran: estudiants universitaris, membres dels grups GAJ dels col·legis professionals en l’àmbit català i estatal, advocats, graduats i llicenciats en Dret. Tot plegat, tractant temes d’interès per a tota mena d’operadors jurídics.

La inauguració del dia 20 d’octubre comptarà amb la presència d’autoritats i representants de l’àmbit judicial, amb la benvinguda a la ciutat. Al llarg de les jornades, tampoc hi faltaran advocats com Andreu Van den Eynde; Ana Cal, Mónica Gil o Francesc Domínguez, entre altres noms.

Comentaris
To Top