Ciutat

FOTOS | Malestar veïnal per la tala d’uns arbres al costat del tanatori

Fonts municipals expliquen que eren exemplars en mal estat i que es plantaran nous arbres a l’indret

Malestar entre alguns veïns que en les últimes hores han vist com es feien treballs per talar uns arbres a la zona de la ronda d’Orient, al costat del tanatori de Sabadell. L’escena s’ha pogut veure aquest dijous davant les queixes d’alguns veïns, que han lamentat que s’eliminin els exemplars. “Això sí, la vorera segur que estarà ampliada”, es resignava el Ramon, un dels sabadellencs que viuen a l’indret, al barri de Covadonga.

Fonts municipals han explicat que els arbres talats tenien arrels molt superficials o estaven en males condicions. Els treballs s’emmarquen, detallen, dins del projecte de millora de la ronda d’Orient. Està previst plantar a l’indret 17 arbres nous, adequats per les seves característiques a aquest espai. D’aquesta manera, sostenen des del consistori, un cop acabades les obres hi haurà més arbres que els que ha calgut talar en aquesta actuació recent.

Tala d’arbres al costat del tanatori | Aina Torres

Tala d’arbres al costat del tanatori | Aina Torres

Tala d’arbres al costat del tanatori | Aina Torres

Tala d’arbres al costat del tanatori | Cedida

Comentaris
To Top