L’OAR Gràcia supera amb autoritat el St. Joan Despí en el debut a casa (42-27)

Un dels vuit gols que ha celebrat un inspirat Bernat Correro / Lluís Franco

Amb pas ferm. Després de la victòria sense massa brillantor a Molins de Rei, l’OAR Gràcia masculí s’ha estrenat al Boccaccio Arena amb una convincent actuació coral i un resultat inapel·lable davant el Sant Joan Despí. Els de Pere Ayats, molt encertats en atac, no han donat opció.

De fet, l’equilibri només ha durat 12 minuts. Ha estat un inici de partit amb intercanvi de gols i errades fins al 10-9. A partir d’aquest moment, l’OAR ha ajustat molt més en defensa i ha mantingut un elevat percentatge d’eficàcia en les accions ofensives, amb el tàndem Daniel Peiró-Bernat Correro especialment inspirat. Entre ambdós han marcat 19 gols.

L’avantatge s’ha eixamplat de manera imparable (14-9, 19-13) fins al 23-15 del descans. Fins i tot la frustració ha jugat una mala passada a alguns jugadors visitants que han protagonitzat accions excessivament dures en defensa. La dinàmica s’ha mantingut a la represa. L’OAR no ha deixat cap marge a la sorpresa ni s’ha relaxat. Ha mantingut el ritme i l’elevat nivell de la primera part i el marcador encara s’ha fet més gros, arribant a la desena de diferència amb el 33-23. Un OAR alegre i molt dinàmic.

El partit estava sentenciat i els visitants topaven amb un autèntic mur. Una de les incògnites era saber si l’OAR arribaria a la barrera dels 40 gols i ho ha assolit amb autoritat, deixant un 42-27 inapel·lable, fidel explicació de la seva superioritat. Un prometedor inici de lliga del conjunt de Pere Ayats que vol lluitar de nou per fer les fases d’ascens. Jugant amb aquesta intensitat, tot és possible. La pròxima cita, a la pista del Sant Vicenç.