L’Astralpool CN Sabadell guanya per partida doble al CN Sant Feliu

L'equip de Quim Colet compta els seus partits per victòries a la lliga. /Lluís Franco

L’Astralpool CN Sabadell va sumar una doble victòria davant el CN Sant Feliu a domicili. Primer el masculí va superar als del Baix Llobregat a Molins de Rei amb un treballat 9 a 17 i, poques hores més tard, l’equip femení va fer el mateix amb un còmode 6 a 19 en l’estrena de la lliga per a les de David Palma.

En un duel assequible per a començar la competició, les sabadellenques van deixar clara la seva superioritat des de l’inici. A l’1-5 inicial el va seguir un 3 a 7 abans del descans que deixava el 4-12 al marcador i el partit sentenciat. Al ritme de la capitana Maica Garcia, amb sis gols, seguida de la bona estrena de Sofia Gustini, amb tres anotacions, l’Astralpool va viure un partit plàcid. Al tercer i quart període es va tancar el marcador amb el definitiu 6 a 19. El proper gran partit per a les de David Palma serà aquest diumenge amb el debut a la Champions davant el Mulhouse francès.

Victòria treballada abans de la Copa Catalunya

Per al masculí, malgrat que el resultat també va ser ampli, l’inici es va complicar més de l’esperat. El CN Sant Feliu es va avançar i tot i que els de Quim Colet li van donar la volta al marcador, un parcial de 3 a 0 santfeliuenc va fer encendre les alarmes. Al segon període va despertar l’Astralpool i va capgirar el resultat amb un 1 a 5 que va començar a encarar el partit. L’avantatge va sumar un gol al tercer quart i al darrer va ser quan es va obrir l’escletxa definitiva amb un 1 a 6 que va certificar el 9 a 17 final. Van estar molt repartits els gols a l’enfrontament destacant els 4 de Fynn Schutze i els 3 de Fran Valera.

L’equip de Quim Colet tornarà a la competició dimarts (21h) a la Finetwork Aquàtics en la semifinal de la Copa Catalunya. L’Astralpool tindrà l’opció de disputar la primera final de la temporada si supera al renovat CN Barcelona en el primer duel de la temporada amb els barcelonins, grans aspirants a competir pel segon lloc estatal amb els sabadellencs. Serà el retorn a Can Llong de dues de les peces cabdals del Club Natació dels darrers anys, Lluc Bertran i Ramiro Veich, ara al CNB. A l’altre costat del quadre, CN Sant Andreu intentarà posar les coses difícils al gran favorit, l’Atlètic Barceloneta. Un lloc a la final en joc.