Ciutat

El Govern de Sabadell veu amb bons ulls coordinar polítiques amb l’AMB

Jaume Collboni defensa ampliar l’entitat a tot el Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Maresme i el Garraf abans del 2030

El Govern de Sabadell veu amb bons ulls la proposta de Jaume Collboni de coordinar polítiques amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L’alcalde barceloní i president de l’entitat administrativa va mostrar dimarts la seva voluntat d’ampliar l’AMB al conjunt del Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Maresme i el Garraf abans del 2030.

Aquest dimecres, el 1r tinent d’alcaldessa de Sabadell, Pol Gibert, ha valorat positivament la iniciativa de Collboni sobre obrir el debat de la governança de la regió metropolitana. “Això vol dir com abordem problemes concrets com l’accés a l’habitatge, el transport públic o el sòl industrial. Elements que demanen una resposta i que volem poder abordar conjuntament amb els veïns i veïnes de la regió”, ha apuntat.

“Esperem que aquest tipus de format pugui impulsar una reflexió conjunta i solucions directes als problemes importants que es plantegen”, exposa Gibert, que ha aplaudit una proposta que implica a més de cinc milions de persones de les diferents comarques.

Sabadell, a l’àrea metropolitana de Barcelona? Collboni defensa ampliar l’AMB a tot el Vallès

Comentaris
To Top