Ciutat

Aturen el conductor d’un patinet que circulava begut i amb un altre passatger a bord

Els fets van passar de matinada a la plaça de Barcelona

Una unitat de la Policia Municipal va aturar aquesta passada matinada de dijous un patinet elèctric amb què circulaven dues persones. Els agents van procedir a fer una primera prova d’alcoholèmia al conductor, de 26 anys, el qual donar positiu a la prova indiciària amb resultat de 0,56 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l). Posteriorment, el jove es va negar a fer la resta de proves evidencials.

El cos policial va confeccionar la corresponent denúncia administrativa i es van instruir les corresponents diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària per negativa a fer les proves de detecció alcohòlica. L’escena va tenir lloc a dos quarts de dues de la matinada a la plaça de Barcelona, a Sabadell.

En el manual d’Instrucció dels Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) i altres vehicles lleugers, la DGT estableix en l’article 9.1 del Reglament General de Circulació (RGC) que “el nombre de persones transportades en un vehicle no podrà ser superior al de les places que tingui”. La multa per incomplir aquesta normativa és de 100 euros.

Comentaris
To Top