ESPORTS

Multitudinària presentació de les seccions esportives del Cercle Sabadellès 1856

Aspecte de l'acte, amb més de 400 esportistes i familiars / CEDIDA

Les seccions de tennis, pàdel, futbol i natació han estat presentades en un acte multitudinari a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 que ha comptat amb la presència de més de 400 esportistes de les Escoles esportives del club. És la primera vegada que s’organitza una jornada d’aquestes característiques, amb la complicitat dels esportistes, i pretén convertir-se en una tradició.

Després de realitzar les fotografies oficials de la temporada 23/24 dels 32 equips de les quatre seccions, ha començat la desfilada de tots els protagonistes sobre la gespa artificial del camp de futbol del Cercle. Allà hi esperaven familiars i amics de les Escoles que han gaudit d’un acte brillant i emocionant. Els membres de la junta directiva del club han tingut el suport de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Montse Gonzàlez. Fins i tot s’ha comptat amb l’animació d’un DJ.

Representants de les diferents seccions han llegit el parlament de compromís dels esportistes amb els valors del club, i han hissat la bandera del Cercle Sabadellès 1856. L’acte ha finalitzat amb la fotografia de família de tots els esportistes, tècnics i famílies assistents. Un inici oficial de temporada innovador per a les Escoles Esportives del Cercle Sabadellès 1856 que ha tingut una gran acollida.

Comentaris
To Top