Jornada contraposada per als sabadellencs de Divisió d’Honor

El juvenil arlequinat va veure com s'espacava un punt al 87. /Lluís Franco

Jornada de sensacions contraposades a la Divisió d’Honor Juvenil. El CE Sabadell va caure de forma cruel en la visita del Real Zaragoza a Olímpia (0-1) amb un gol als darrers minuts. A l’altra banda de la moneda, el CE Mercantil va emular als aragonesos amb un gol sobre la botzina al camp del Constancia per endur-se els tres punts (0-1). El tram final va somriure als blaugrana i va penalitzar als arlequinats en una jornada d’emocions fortes.

A Olímpia, el partit que es va viure va ser molt igualat des de l’inici. Al primer temps les ocasions van mancar i només Alya Camara va poder fer el primer en una errada defensiva que va solucionar el porter visitant. Malgrat que el domini va ser del Real Zaragoza, l’horitzontalitat va ser la protagonista d’un enfrontament que es va posar coll amunt pels d’Albert Milà al segon temps. Aarón López va veure dues grogues gairebé consecutives i, en un exercici de supervivència, els arlequinats van aguantar l’embranzida aragonesa. 87 minuts va durar la resistència i, en un servei de cantonada, Manuel Sese va fer viatjar els punts fins a La Romareda. El Sabadell es queda amb 4 punts i la setmana vinent visitarà al cuer, el Platges Calvià. Un duel clau per sortir de la zona baixa.

El Mercantil torna a guanyar amb èpica

El CE Mercantil va ser la cara positiva del cap de setmana. Els blaugrana van aconseguir un èpic triomf al camp del Constancia en el primer partit ‘de la seva lliga’. Malgrat que el domini va ser mercantilista tot l’enfrontament, el gol va trigar a arribar. Les constants ocasions van ser malbaratades per la defensa balear fins al minut 95, quan Pau Fernández va trobar la porteria rival fent esclatar l’eufòria. Fins ara, el Mercantil suma tots els seus desplaçaments per victòries i amb el mateix marcador: 0-1. Ara, els de Carlos López sumen 10 punts i es troben a la zona còmoda de la taula. La setmana vinent rebran al San Francisco al Joan Murtró amb la intenció de seguir obrint escletxa amb la zona vermella.