Ciutat

Concentració a Sabadell en suport del poble palestí

La trobada serà divendres a la plaça del Doctor Robert

Sabadell amb el poble palestí, que dona nom a l’agrupació d’entitats que s’ha reunit després de l’escalada bèl·lica en el conflicte Israel-Palestina, ha organitzat una concentració a la ciutat en suport del poble palestí. La trobada tindrà lloc aquest divendres, a partir de les 18:30 hores, a la plaça del Doctor Robert, on s’espera que es reuneixin entitats i associacions sabadellenques per mostrar el rebuig a la guerra.

Així ho ha explicat el president de la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS), Manuel Navas, que treballa perquè la trobada serveixi per “donar resposta a la massacre que està executant el govern sionista contra el poble palestí”. La cita aplegarà sindicats, entitats i associacions de Sabadell després d’una reunió dilluns en què es van posar sobre la taula algunes accions de suport a la comunitat palestina per part del col·lectiu.

Iniciatives de suport

“Estem rebent el suport de moltes institucions i esperem poder traslladar la nostra ajuda”, exposa Navas. En aquest sentit, el grup encara no ha articulat les mesures que es preveu dur a terme, però l’objectiu és fer arribar aquesta ajuda humanitària en forma d’aliments, medicaments o altres productes que serveixin a la zona afectada per l’escalada dels últims dies. Durant la concentració del divendres es llegirà un manifest en català i àrab, a més d’altres iniciatives representatives del poble palestí. “Ja hem notat una onada de solidaritat molt important”, celebra.

De moment, l’Ajuntament no s’ha pronunciat sobre el conflicte bèl·lic. La FAVS apel·la al Consell de Solidaritat i Cooperació de Sabadell per explorar les activitats es poden fer en solidaritat amb les víctimes i afectats.

Comentaris
To Top