ESPORTS

Gran triomf de l’Astralpool CN Sabadell a la piscina del CN Barcelona

Fran Valera va fer un gol en el triomf de l'Astralpool. /Lluís Franco

L’Astralpool CN Sabadell va sumar un nou triomf a la lliga. Després del triomf del dimarts a Belgrad, els de Quim Colet van completar la setmana fantàstica amb una important victòria a la piscina del CN Barcelona (8-10). Una mostra del potencial sabadellenc davant el seu principal rival pel segon lloc estatal aquesta temporada. Ambdós equips arribaven al partit amb plena de victòries a la competició domèstica, però des de l’inici va sortir més decidit l’Astralpool.

Malgrat que es va avançar el conjunt barceloní en dues ocasions mitjançant Marc Valls, els gols de Jan Pérez i Javi Bustos van igualar. Es va començar a obrir escletxa a la segona meitat del primer període on Óscar Asensio, Blai Mallarach -els dos ex del CNB van ser grans protagonistes del triomf- i Alberto Barroso, gairebé sobre la botzina, van deixar el 2 a 5 de parcial. Molt més travat va ser el segon quart. Asensio va engrandir la renda, però dos nous gols de Marc Valls van reduir la diferència abans del descans.

Aguantar l’intent de reacció

Es va dedicar a aguantar el marcador l’Astralpool als darrers quarts contrarestant tots els intents dels barcelonins. Dos nous gols de Blai Mallarach van ser la millor resposta a una nova anotació de Marc Valls i de Pol Daura. El CNB també va fallar un penal durant un tercer període igualat. Amb els dos gols de distància al marcador, el Barcelona va buscar la reacció a través d’una nova diana de Pol Daura, però l’Astralpool va sentenciar a 2’ del final. Kostas Averka i Fran Valera van confirmar el triomf sabadellenc abans que Victor Andrade posés el 8 a 10 definitiu. Els de Quim Colet continuen amb el calendari ple i és que el dimecres tornaran a tenir una cita important amb la final de la Copa Catalunya davant el Barceloneta.

Comentaris
To Top