Diners

Grupo Carinsa impulsarà ‘start-ups’ disruptives i sostenibles

Vanesa Martínez, CEO de Grupo Carinsa, durant la presentació dels premis / cedida

En el marc del 30è aniversari de Grupo Carinsa, l’empresa ha decidit crear els premis a l’emprenedor, en reconeixement del seu fundador Alberto Martínez Ortega, amb l’objectiu de reconèixer aquells projectes, iniciatives o persones que destaquen per la seva contribució al desenvolupament i innovació de la companyia ubicada a Sant Quirze. “El propòsit principal dels premis és retre homenatge a una gran persona i visionària i recollir el seu esperit emprenedor. Grupo Carina, com a empresa industrial, pot ajudar en tots els aspectes a empreses que inicien els seus primers passos”, detalla la CEO de Grupo Carinsa, Vanesa Martínez.

L’anunci d’aquests premis es van anunciar aquest passat divendres, en el marc de l’acte central de celebració del 30è aniversari, al Palau de Pedralbes, amb l’assistència de tres-centes persones. Els premis, dotats amb 3.000 euros i amb un assessorament durant dotze mesos per a les start-ups guanyadores, està dividit en tres categories: empreses emergents que treballin en el benestar del consumidor, millora dels perfils nutricionals i que innovin en l’elaboració dels nous nutrients; empreses emergents en l’àmbit de la sostenibilitat, com nous models d’extracció, biofermentacions i processos amb impacte directe en l’economia circular, entre altres, i en la tercera i darrera categoria, projectes amb iniciatives innovadores i tecnològiques, al voltant de les emocions, sensacions i el món dels sentits.

La cerimònia d’entrega dels premis a l’emprenedoria de l’Institut Alberto Martínez Ortega tindrà lloc el dia 27 de juny de l’any 2024, en el Círculo de Bellas Artes de Madrid.

Comentaris
To Top