Ciutat

La militància del PSC vota a favor de l’acord al govern espanyol

PSC
Pol Gibert (dreta) i Paco Aranda (esquerra) votant / David Chao

Un 89% de la militància del PSC Sabadell ha decidit donar suport als acords per formar govern a l’estat espanyol. Els últims dies el president en funcions, Pedro Sánchez, ha arribat a diferents pactes amb Sumar i ERC per desencallar la investidura i aquest dissabte s’ha realitzat una consulta interna al partit per decidir si es refrendava o refusava.

De bon matí el primer secretari del PSC Sabadell i diputat al Parlament, Pol Gibert, i el primer secretari de la federació i diputat al Congrés, Paco Aranda, han anat a votar i han fet valoracions de la jornada. “Avui és un pas endavant en la consolidació d’aquesta nova etapa del govern de progrés de Pedro Sánchez”, ha expressat Gibert. El diputat al Parlament s’ha mostrat content per la participació i ha confiat en el fet que els resultats siguin positius: “Els debats interns ja s’han fet i ara toca decidir sobre uns acords que garantiran un govern d’esquerres que millori la vida de la gent”.

PSC

Pol Gibert i Paco Aranda a la seu del PSC Sabadell / David Chao

En l’altra intervenció, Aranda ha destacat la gran participació: “La militància està activa i vol opinar i també expressar a Catalunya que els vots al PSC permetran més concòrdia, convivència i progrés”. Ja que, segons ell, un nou govern de Sánchez permetrà “desenvolupar la proposta de Salvador Illa i deixar enrere la divisió per construir un nou futur entre Catalunya i Espanya”.

Comentaris
To Top