Vallès

Operació sortida pel pont de la Puríssima: consulta el trànsit

La jornada transcorre per ara sense grans incidències, més enllà de retencions habituals

Un total de 413.000 vehicles, el 90% dels previstos, han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona entre les tres de la tarda de dimarts i la mateixa hora d’aquest dimecres, en el que suposa la segona jornada de l’operació sortida pel Pont de la Puríssima, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

La previsió és que 460.000 automòbils hagin marxat de la zona quan finalitzi la jornada. Les principals retencions s’han concentrat a la C-16, entre Berga i Cercs en direcció cap a la Cerdanya; a l’AP-7, entre Mollet del Vallès i la Roca i entre Sant Celoni i la Jonquera, i a la C-17, entre Lliçà de Vall i l’Ametlla del Vallès, a causa d’un accident. Tot i això, no hi ha hagut incidències remarcables fins ara.

Operatiu especial de Trànsit pel pont de la Puríssima

Comentaris
To Top