ESPORTS

CE Sabadell i CE Mercantil es retroben amb el triomf a Divisió d’Honor Juvenil

Els jugadors del Mercantil celebrant un gol en una imatge d'arxiu. /David Chao

Jornada rodona per als sabadellencs de Divisió d’Honor Juvenil. CE Sabadell i CE Mercantil s’enfrontaven als dos últims classificats de la lliga en una gran oportunitat de retrobar-se amb el triomf i continuar allunyant-se de la zona vermella. Ambdós equips van fer bons els pronòstics. Els blaugrana es van imposar al Platges Calvià al Joan Murtró (4-1) mentre que els arlequinats van aconseguir una agònica victòria al camp del Constància (1-2).

Els de Carlos López van refermar les bones sensacions de les dues darreres jornades golejant al cuer. Miguel Expósito – que es queda a només un gol de ser el màxim golejador històric del primer juvenil mercantilista- va obrir el marcador a l’equador del primer temps. Abans del descans van reaccionar els balears igualant, però la resposta va ser ràpida. Arnau ‘Manyu’ va retornar l’avantatge immediatament donant un gran cop a la moral dels visitants.

Després del pas per vestidors, el Mercantil va confirmar el seu triomf. Uriel Sabat, que acabava d’entrar, va fer el tercer i, al tram final, Alejo Orozco va sentenciar amb el quart. Una golejada per a l’optimisme i que confirma el canvi de dinàmica dels de Carlos López, que ara són setens amb 19 punts i la setmana vinent visitaran al Cornellà.

Sobre la botzina va guanyar el CES

El juvenil del CE Sabadell, per la seva banda, va viure un triomf molt més patit. El conjunt d’Albert Milà es va avançar al tram final de la primera meitat a través de Guillem Barrés. El Constància va buscar la reacció i va empatar a l’equador del segon temps. La sort va somriure als arlequinats que, sobre la botzina, van retornar l’avantatge amb una diana d’Aaron López. Una victòria de gran importància per al Centre d’Esports que trenca una dinàmica de dues derrotes consecutives i se situa novè amb 18 punts, abans de rebre al San Francisco la propera jornada.

Comentaris
To Top